Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به قرارگیری شهر ساری در نزدیکی گسل خزر، گفت: مطالعات ریزپهنه بندی زلزله مرکز مازندران تا یکسال آینده اجرایی می‌شود. ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۰ استانها مازندران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سید مسعود مدینه عصر امروز در دوازدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه زلزله‌های اخیر در کرمانشاه و کرمان امری مهم بوده و ما را به تلنگر انداخته است، اظهار داشت: اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری ساری نسبت به سلامت انسانی و مادی استان و شهر خود حساس بوده و باید آمادگی در شرایط مدیریت بحران در بین آحاد شهروندان تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا شورای اسلامی شهر ساری از بدنه مهندسان متخصص در جهت آمادگی شهر ساری در شرایط بحران استفاده شود.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه ظرف یکسال آینده مطالعات ریزپهنه‌بندی زلزله در مرکز استان انجام خواهد شد، تصریح کرد: با توجه به قرارگیری ساری بروی گسل خزر ضرورت آگاه‌سازی مردم در جهت اجرای طرح‌های ریزپهنه بندی زلزله امری جدی است.

وی با بیان اینکه نظام مهندسی استان نسبت به نظارت بیشتر بر استحکام بناها توجه جدی تر داشته باشد، افزود: امیدواریم مردم نیز در ساخت بناهای جدید الاحداث اصول شهرسازی و معماری را در بناها اتخاذ کنند.

تدوین طرح جامع شهر ساری

علی اکبر ذلیکانی، نائب رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز با اشاره به اینکه عزم همگانی برای کمک به خطر در کمین زلزله باید با مشارکت مردم و اصحاب رسانه در استان صورت گیرد، گفت: بهتر بود مدیرکل راه و شهرسازی مازندران در نشست امروز شورای اسلامی شهر حضور یافته بود.

وی با بیان اینکه طرح جامع شهر ساری تدوین شده و نقشه راهی برای ساخت و سازها در مرکز استان است، افزود: بدون توجه به طرح جامع نمی‌توانیم در نیل به اهداف استان موثر واقع نخواهیم شد.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه مهندسان با توجیه اقتصادی طراحی مهندسی می‌کنند، تصریح کرد: نباید بدلیل مسائل مادی حداقل‌های فنی و مهندسی توسط مهندسان دیده نشود.

ذلیکانی با بیان اینکه سازمان بازرسی در حوزه نظارت مهندسان بر ساخت و سازها ورود جدی داشته باشد، افزود: شهرداری‌ها موظف به اجرای طرح‌های جامع شهری برای جلوگیری از مواجه در شرایط بحران هستند.

وی با اشاره به اینکه مطالعات ریزپهنه بندی زلزله مرکز استان با سرعت بیشتری اجرایی خواهد شد، تصریح کرد: همه نقاط ایران و بیشتر مازندران دارای ریسک بالا در شرایط زلزله قرار دارد.

ذلیکانی با بیان اینکه همه شهرهای مازندران بر روی گسل قرار دارد، افزود: ضرورت دارد در کنار شهرهای ساری، بابل و رامسر باید طرح ریزپهنه‌بندی زلزله در همه شهرهای مازندران اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه شهرهای با خطر بالای استان در شرایط زلزله را شناسایی کنیم، افزود: در کمترین زمان ممکن باید به سمت مقاوم‌سازی ابنیه احداثی در شهرهای مازندران برویم.

انتهای پیام/

R41358/P1377/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۲۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود

فرماندار ساری با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان گفت: پروژه‌هایی مانند نیروگاه زباله‌سوز سال‌هاست که دچار مشکل است و با افتتاح آن معضل زباله شهرستان ساری و حتی استان مازندران حل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، محمدعلی نوبخت_ شامگاه _شنبه هشتم اردیبهشت_ در همایش روز ملی شورا واقع در تالار مرکزی ساری با تاکید بر رساندن جایگاه شهر ساری به رتبه نخست استانی اظهار کرد: تاکنون ۲۷۰ پروژه به ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان در این شهرستان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: بهره‌برداری این پروژه‌ها با تلاش اعضای شورای شهر و روستا و دهیاران و شهرداران شهرستان ساری بوده است.

فرماندار ساری گفت: ما می‌توانیم با همت مضاعف مدیران شهری و اعضای شوراهای شهری و روستا و همچنین کمک نماینده دولت با تخصیص اعتبارات ملی اکثر پروژه‌های بر زمین مانده را به بهره‌برداری برسانیم.

نوبخت با اشاره به پروژه‌های نیمه‌تمام این شهرستان عنوان کرد: پروژه‌هایی مانند نیروگاه زباله‌سوز سال‌هاست که دچار مشکل است و با افتتاح آن معضل زباله شهرستان ساری و حتی استان مازندران حل می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه بالای این شهرستان در بخش‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی از استاندار مازندران خواستاریم تا تلاش کنند که مرکز استان به جایگاه اصلی خودش برسد.

این مسئول یادآور شد: بنا داریم با استفاده از همه ظرفیت‌های شهرستان مانند علما و مدیران شهری و استانی و نخبگان، ساری را به رتبه نخست برسانیم.

کد خبر 748549

دیگر خبرها

  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست
  • عزل و برکناری ۱۲ عضو دوره ششم شوراهای مازندران
  • تجلیل از مروجان فرهنگ پهلوانی 
  • جایگزینی بیش از ۲ کیلومتر نیوجرسی جای گاردریل در جاده‌های مازندران
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی نامزد‌های انتخابات مجلس در مازندران
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • طرح نیمه‌تمام زباله‌سوز ساری به کجا رسید؟